Gezocht: Jeugdtrainer!

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Gezocht: Jeugdtrainer!

Helaas heeft de huidige vaste trainer van de jeugd aangegeven het training geven niet goed meer te kunnen combineren met andere bezigheden, wat haar heeft doen besluiten om haar functie als trainer voor nu naast zich neer te leggen. Wij zijn dus dringend op zoek naar iemand die het leuk zou vinden om (een deel van de) trainingen van de jeugd te verzorgen. Hierbij wordt er hulp aangeboden van andere assistenten en kunnen we met z’n allen een steentje bijdragen.

De trainingen van de jeugd zijn elke dinsdag van 18:00 tot 19:15, muv schoolvakanties. De groep bestaat uit acht enthousiaste jongens en meiden. Mocht je nog veel vraagtekens hebben over hoe je een training verzorgt of qua beschikbaarheid, laat het ons vooral weten. We bezitten genoeg hulpmiddelen om trainingen in elkaar te zetten en er is zoals eerder gezegd hulp van assistenten en andere trainers. Sarah van Renswoude verzorgt ook regelmatig een training van de jeugd, mogelijk kan je in samenspraak met haar ook een aantal trainingen afwisselen.

Graag horen we van je of jij jezelf hiervoor in aanmerking ziet komen en iets voor de vereniging kan betekenen. Mocht je nog je twijfels hebben of is iets onduidelijk, deel dit dan ook vooral zodat we erover kunnen praten!

Sportieve groet,

De Technische Commissie

Menu