Bestuur & Commissies

  1. Home
  2. Vereniging
  3. Bestuur & Commissies

Het Bestuur

Voorzitter vacant
Penningmeester Madelon Franken
Secretaris Daan Duijvestijn
Vice voorzitter David Fatels Fernandez
Algemeen lid Mischa Assink

Wegens het vertrek van een huidige bestuurder zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter van Salvo’67
Zie hiervoor ook……………
Contact opnemen met het bestuur kan door een mailtje te sturen naar de secretaris: info@salvo67.nl

Technische Commissie (TC)

De TC (Technische Commissie) is een groep enthousiaste vrijwilligers binnen Salvo die zich inzet voor de vereniging. Zij zijn is verantwoordelijk voor het technisch beleid binnen de vereniging, voor zowel de jeugd als voor senioren. De TC zorgt er bijvoorbeeld voor dat elk jaar weer trainers voor de trainingsgroepen staan, de teams ingedeeld zijn en wedstrijden gespeeld kunnen worden. Maar de TC doet nog veel meer! De TC is een groep met vrijwilligers met veel ervaring en kennis over de vereniging, volleybal en ontwikkelingen die met volleybal te maken hebben. Tijdens de vergaderingen gaat de TC dan ook aan de slag met deze zaken, probeert zij nieuwe ontwikkelingen te integreren binnen de vereniging en kijkt zij of de uitgezette lijn naar wens verloopt. Een TC functie is nooit saai. Een vereniging is immers continue in beweging en daar moet op worden ingespeeld. De TC is van alle markten thuis en verzet een hoop werk met elkaar voor Salvo!

TC leden:
Adri Laarman (contactpersoon Dames 1 en Dames 2)
Henk Nokkert (contactpersoon Dames 3 en recreanten)
Hilly Dijkstra
Jannick van de Vis
Karolien Dank (contactpersoon Heren 2)
Lotte Koenderman (contactpersoon Heren 1 en jeugd)

De TC kun je bereiken door te mailen naar tc@salvo67.nl

Jeugd Activiteiten Commissie (JAC)

Van Mega Twister tot een Halloween avond of gewoon lekker bowlen. Niets is de leden van de JAC te gek. Ze zetten zich het hele jaar in om leuke en gezellige activiteiten voor onze jeugdleden te verzorgen. Het hoogtepunt van het seizoen komt natuurlijk aan het einde wanneer mini’s op pad gaan tijdens minidag en de overige jeugdleden meegenomen worden naar een geheime locatie voor het jaarlijkse jeugdkamp.

JAC leden:
Daan Duijvestijn,
Mira Lancker
Nadya Speek

De JAC kun je bereiken door te mailen naar info@salvo67.nl met als onderwerp JAC

Toernooi en Activiteiten Commissie(TAC)

Wat is volleybal zonder wedstrijden. De TAC organiseert verschillende toernooien gedurende het volleybal seizoen. Zowel interne toernooien, als toernooien waar teams van buitenaf zich voor kunnen inschrijven. De TAC verrast ons steeds weer met nieuwe manieren van volleybal. Zo werd er eerder op een eindejaarstoernooi ineens in het donker gevolleybald met behulp van blacklight en stonden we bij een ander toernooi in een veld met een geblindeerd net. Binnen de TAC zijn ook een aantal leden die de feestcommissie vormen. Deze feestbeesten regelen alle feesten voor Salvo ’67 en zitten bomvol met ideeën over originele thema’s.

TAC leden:
David Fatels Fernandez
Daisy van Ek
Jennifer Boekhout

De TAC kun je bereiken door te mailen naar info@salvo67.nl met als onderwerp TAC.

Commissie van Beroep (CVB)

De Commissie van Beroep is door de ALV van Salvo’67 ingesteld op voordracht van het bestuur (zie artikel 22 van de statuten). De leden worden gekozen voor een periode van twee jaar en zijn herkiesbaar. De commissie behandelt ieder beroep tegen uitspraken van het bestuur en/of commissie, belast met tuchtrechtspraak als bedoeld in artikel 8 lid 1a van de statuten.

CVB leden:
Argo Burger
Dik Uittenbosch (voorzitter)
Jan Nieuwenhuize

De CVB kun je bereiken door te mailen naar cvb@salvo67.nl.

Web Commissie (WebCie)

De Salvo ’67 website en facebookpagina komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. De WebCie is er om iedereen op de hoogte te houden van alle ins en outs van de vereniging. Heb je vragen, opmerkingen of een nieuwsbericht wat we echt moeten plaatsten neem dan contact op met de WebCie.

WebCie leden:
Teunis Aalberts
Ad Nieuwenhuis
Jos van der Voort

De WebCie kun je bereiken door te mailen naar webcie@salvo67.nl.

Menu