Over Salvo ’67

  1. Home
  2. Vereniging
  3. Over Salvo ’67

Al sinds 1967 wordt er bij Salvo ’67 in Maartensdijk een lekker potje gevolleybald. Van jong tot oud, van beginner tot (ver)gevorderde, iedereen is van harte welkom. Salvo ’67 biedt aan zowel competitie spelende als recreatieve leden de kans op eigen niveau te volleyballen.

Er wordt op dinsdagavond getraind in sporthal “De Vierstee” in Maartensdijk. Meer informatie hierover vind je bij trainingstijden. De thuiswedstrijden worden op zaterdagmiddag gespeeld in onze plaatselijke sporthal, n.l. De Vierstee.

De jongste leden leren de beginselen van volleybal bij het CMV. Cool Moves Volley (CMV) is speciaal voor kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar. Via verschillende niveaus leren zij op een leuke manier stapsgewijs volleyballen. Ze kunnen meedoen aan de CMV-competitie (1x per 6 weken). Daarna stromen zij door naar de jeugdcompetitie. Vanaf circa 18 jaar kan men meetrainen en spelen bij de senioren competitie of de recreantengroep. Een deel van de recreantengroep speelt in de recreantencompetitie in rayon Eemland in Amersfoort.

Meer informatie over de klasse waar de teams in spelen kan men vinden bij de betreffende teampagina’s.

Naast het volleybal wordt ook de gezelligheid niet vergeten. Niet voor niets is Salvo ’67 eerder uitgeroepen als “Leukste vereniging van de gemeente De Bilt”. Elk seizoen worden er feesten en toernooien georganiseerd voor alle leden. Voor de jeugd zijn daarnaast extra activiteiten, zoals bijvoorbeeld griezelen met Halloween, vieren Sinterklaas, spelletjesavond en ter afsluiting van het seizoen een jeugdkamp of minidag.

Kortom bij Salvo ’67 kun je terecht voor lekker volleyballen op je eigen niveau met heel veel gezelligheid er omheen.

Menu