Beachvelden zijn officieel geopend

 1. Home
 2. Nieuws
 3. Beachvelden zijn officieel geopend

Beachvelden officieel open!
Afgelopen dinsdag 20 juli 2021 is door twee bestuursleden van Tweemaal Zes en twee bestuursleden van Salvo de overeenkomst omtrent het beachveld officieel ondertekend. We zijn erg blij te melden dat het veld dus gebruikt kan gaan worden! De laatste materialen zijn geleverd en de finishing touches zijn toegepast en dus willen we alle leden van beide clubs informeren over de tijden en gebruiksregels.

Er is afgesproken dat de week als volgt wordt ingedeeld wat betreft wie het veld wanneer gebruikt. Deze indeling geldt tot eind augustus. Daarna zal er opnieuw gekeken worden naar de verdeling op basis van trainingen en wedstrijden:
– Maandag: Salvo
– Dinsdag: TZ
– Woensdag: Salvo
– Donderdag: TZ
– Vrijdag: Gezamenlijk (Als er plek is, kun je altijd terecht. Zo kan er ook af en toe wat gemixt worden in samenstelling van teams!)
– Zaterdag: om de week (oneven weken: Salvo, even weken: TZ)
– Zondag: –

Reserveren voor de maandag, woensdag of zaterdag kan via Beachvelden Reserveersysteem – Salvo ’67 (salvo67.nl). Na de reservering ontvang je een bevestigingsmail met daarin instructies en huisregels. Sleutel kan je op halen bij Henk, zie laatste pagina voor zijn adres. Bij vragen/problemen/opmerkingen kan je Henk (0638166467) of Daan (0630096550) bellen.
Dan gelden er uiteraard een aantal gebruiksregels:

 • De palen, netten, lijnen, ballen en harken liggen in de kantine en/of het materiaalhok.
 • Het toilet mag gebruikt worden, maar de kantine en kleedkamers voorlopig nog niet.
 • Zorg er samen voor dat de locatie netjes blijft. Na afloop het veld graag weer aanharken en de materialen op dezelfde plek terugleggen.

  We hopen op zaterdag 28 augustus een officiële, gezellige, gezamenlijke opening te kunnen organiseren! De definitieve begintijd zal nog volgen, maar het zal hoogstwaarschijnlijk ’s ochtends plaatsvinden. Hou die datum dus alvast vrij!

  Ten slotte wensen we iedereen heel veel (sport)plezier op het beachveld, kijken we terug op een fijne samenwerking tussen beide clubs en hopen we dat die fijne samenwerking voortgezet zal blijven worden!
  Tot op het zand!

  Adres beachvelden:
  Terrein Korfbalvereniging “Tweemaal Zes”
  Dierenriem 8 3738 TR Maartensdijk

  Adres sleutels:
  Henk Nokkert
  Gruttolaan 29
  3738 EV Maartensdijk
Menu