Salvorecreanten beleven veel plezier aan hun sport

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Salvorecreanten beleven veel plezier aan hun sport

‘Puur spelen voor je plezier’ is het motto van de recreantengroep van volleybalvereniging Salvo’67 uit Maartensdijk; dat betekent dat de trainer er elke dinsdagavond weer een volleybalfeestje van probeert te maken waar iedereen veel plezier aan beleeft.

Het is druk op dinsdagavond in De Vierstee in Maartensdijk. Het is de trainingsavond van de volleybalvereniging. De recreantengroep stapt om 20.45 uur het veld op om onder leiding van trainer Teunis Aalbers de training te starten. Minimaal 50% van de trainingstijd wordt gebruikt om in onderlinge partijtjes te volleyballen. Gewoon volleyballen wordt immers door alle recreanten als het allerleukste ervaren. Maar om het plezier in het spelen te vergroten wordt er ook ruimschoots aandacht besteed aan het trainen van de basistechnieken van het volleybal. Hierbij wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van elke individuele recreant.

Door een terugloop in de bezetting van de recreantengroep door ziekte e.d. heeft de trainingsgroep niet altijd meer het ideale aantal van tenminste 12 aanwezige leden op de training. De groep kan zeker versterking gebruiken. De trainingen vinden plaats in een hele gezellige en gemoedelijk sfeer. Iedereen is welkom om te komen ervaren hoe leuk volleybal wel niet is. Daarvoor mag je drie maal gratis meetrainen. Eén maal per maand wordt er een onderling toernooi gespeeld, waarbij telkens andere teams worden gevormd om tegen elkaar te spelen. Iedereen die volleybal leuk vindt of het eens wil proberen is van harte welkom in de groep.

Na de training is er een hele gezellige derde helft in de horecaruimte van De Vierstee.
Voor meer informatie over de recreantengroep bellen met Corrie Tersteeg 06 51991431 of zie de recreantenpagina op deze website.

Menu