Zeldzaam goede trainer stopt

  1. Home
  2. Nieuws
  3. Zeldzaam goede trainer stopt

Volleybaltrainer van Recreanten Salvo ’67 zwaait af

‘Wil je toch nog langer blijven? Of als freelance trainer, zo af en toe wanneer het je uitkomt?’ Het zijn vragen die tijdens de derde helft op trainer Kees Diepeveen worden afgevuurd. Het team is blij met Kees, zoveel is duidelijk.

Eerder op de avond is de eerste set gespeeld. Kees roept zijn recreantenteam bij elkaar. De pass moet zuiverder naar de midvoor, geeft hij aan. En zo geeft hij nog een tip: in de juiste houding klaar staan om snel te kunnen verplaatsen naar de bal. Het team heeft er zin in en Kees vertelt wie nu tegen wie mag strijden. Dat bepaalt het algoritme, vertelt Kees met een glimlach.

Kees is al vele jaren bij Salvo actief. Hij is al bijna 10 jaar trainer van de recreanten. Kees wilde al eerder stoppen, maar wilde nog een echt jaar training geven na corona. Het is typerend voor zijn verantwoordelijkheidsgevoel. Hij slaat nooit een avond over, voetbalwedstrijden op de dinsdagavond kijkt hij achteraf terug. De recreanten zijn meer dan trots op hun trainer. En zij hebben dan ook met heel veel pijn bij een gezellig etentje afscheid van hem genomen.  Er is ijverig naar een opvolger gezocht en gevonden in Teunis Aalberts!!!

Bij het afscheids-etentje in Lage Vuursche heeft Kees natuurlijk een kado gekregen. Kees had ooit eens tijdens de 3de helft gezegd, dat hem een rondvlucht in een klein vliegtuigje of een ballonvaart zo ontzettend leuk zou vinden. Dat is goed in enkele oren geknoopt en Kees heeft dan ook een tegoedbon voor een rondvlucht van een uur vanaf Hilversum met een 3 persoons vliegtuig gekregen. Hiernaast bekijken Kees en Marian de tegoedbon.
Hieronder een tweetal foto’s van de dag dat Kees de lucht in ging.

Menu